Jótékonysági koncert motorosokkal

evzaro_motorosbuli_elmenybeszamolo.png

Az, hogy rocker vagyok eddig sem volt titok, most pedig még annyit elárulok, hogy a motorosok táborát is erősítem. Igaz nekem még csak kis robeszom van (szegényke most teljesen szét lett szerelve :( ), de apa mögött ülve rendszeresen motorozok és járom a közeli motoros rendezvényeket is. Mivel már egészen télies az idő sokan azt gondolhatnák, hogy ilyenkor nincsenek is ilyen események. Pedig mennyire, hogy vannak.

Az Arrabona Eagles MC tegnap rendezte a már hagyománnyá vált jótékonysági évzáró buliját Győrszentivánon. Már az is hagyomány, hogy családommal részt veszünk ezeken a koncerteken. Az idén három fellépővel is kedveskedtek a szervezők.

A színpadot az Aurora zenekar foglalhatta el elsőként. Egy ízig-vérig punk csapat, akik külön örültek a hazai fellépésnek, mivel a csapat szentiváni. Vigi a frontemberük már előző nap posztolta facebookra, hogy végre biciklivel mehet fellépni. Ezt még a koncerten többször is kiemelte és elmondta, hogy nagyon jó olyanokat látni, akikkel egy boltba jár és olyanokat, akikkel együtt isszák a kávét a kocsmában (igen, kávét). A dalok között pedig bőven fogyasztott ásványvizet (pálinkát) a közönség egészségére. Fellépés után sem hagyott minket unatkozni, táncolt énekelt és természetesen a már említett biciklit sem hagyhatta ki, így a következő koncert közben ment is pár kört vele. Röviden: élvezte, hogy otthon van.

 

Az este fő fellépője jött, az idén hetvenéves (ezúton is boldog születésnapot kívánok neki!) Deák Bill Gyula. Vele kapcsolatban igen kritikus tudok lenni, mert voltam már élvezhetetlen koncertjén (mondjuk ott igazából a hangosítás lett elrontva) és voltam szuperjó koncerten is. A tegnapi inkább ezt az utóbbi kategóriát közelítette. Kissé lassan indult, de a végére baromi jó hangulatot csinált Bill kapitány. A motorosok vezetője tegnap ünnepelte születésnapját (neki is boldog születésnapot!), így a koncert közben egy hatalmas tortával ő is fel lett köszöntve. A koncerten természetesen elhangzott nagy kedvencem A zöld, a bíbor és a fekete. Előkerült a fehér gitár, ami számomra kihagyhatatlan ennél a dalnál („Vedd fel a fehér gitárt...”).

 

Koncert végére már éreztük szüleimmel, hogy elérkezett a holtpont, nekünk már este van. De még nem indultunk haza, egyrészt mert kezdődött a sorsolás, amikor a következő év májusában tartandó motorostalira osztanak ki belépőjegyeket. Meglepő módon a sorsoláson idén…. dobpergés …. nem nyertünk, ahogy máskor sem.

Harmadik fellépőként szintén egy helyi csapat a Falcon Project zenekar lépett a színpadra. Mivel személyes barátunk a banda alapító tagja Richie az álmosság ellenére megvártuk a kezdést. Ha valaki esetleg nem ismerné őket: főként más zenekarok dalait játszák, de van néhány saját számuk is. Szuper hangulatot csinálnak, mivel mindig próbálnak olyan dalokat játszani, amiket sokan ismernek. Sajnos kb az ötödik szám után apára is rájött a fáradtság, ami egyet jelentett: megyünk haza. Sajnos így a koncert nagy részéről lemaradtunk, de összességében jól telt az este.

Számomra megint bebizonyosodott, hogy a motorosok milyen összetartó csapatot alkotnak, és jó érzés tudni, hogy az ezeken a koncerteken elköltött pénz jó helyre kerül. Következő rendezvényük valószínűleg csak májusban a szezonnyitó motorostali lesz.

Ti szoktatok hasonló rendezvényekre járni? Vannak köztetek motorosok?

 

UI: elindult a blog Instagram oldala is ahol arról is értesülhettek, hogy mikor készülnek az új bejegyzések.

UUI: Ha már motorozás: ma véget ért a 2018-as MotoGP, ráadásul egy igen izgalmas versennyel. Hatalmas gratuláció a Moto3, a Moto2 és a királykategória bajnokainak!!!

A bejegyzés trackback címe:

https://imwm.blog.hu/api/trackback/id/tr9614379890

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása