BloggerKépző kihívás 20. nap
Tíz év múlva itt szeretnék tartani

Mindig is szerettem tervezgetni a jövőmet, még akkor is, ha csak csekély esély van arra, hogy abból bármi is megvalósul. A BloggerKépző kihívásban ma a képzelgésé a főszerep. Pontosabba abba „kell” most belegondolnom, hogy hol fogok tartani 10 év múlva.

bk20.png

Tíz év múlva majdnem 28 éves leszek.  Ha minden jól megy, addigra már a barátommal összeköltözünk és remélhetőleg addigra már nem a barátomként, hanem férjként fogom említeni. Legalábbis én úgy tervezem, hogy addigra már összeházasodunk, csak sajnos erről máshogy gondolkodunk. Nálunk anya 20 évesen, unokatesóm 22 évesen házasodott, náluk már túl voltak a 30-on a szülei.

Talán addigra már meglesz a saját házunk. Lesz kertünk lehetőleg sok gyümölccsel és zöldséggel. Meg persze a saját kis virágos kertemmel. Tuti mindig lesz valamit szerelnünk, mivel egy családi háznál mindig lehet még valamit fejleszteni.

Az biztos, hogy dolgozni fogok. Lehet, hogy akkor még 2 állásom is lesz. Először úgy tervezem elkezdek könyvelni, ez legkésőbb már 3 év múlva kezdetét veszi. Így is már amikor csak ráérek beülök a könyvelőirodába. Persze ezt is szeretem csinálni, de nem ez az álommelóm (mint ahogy azt itt is olvashattátok). Cukrász szeretnék lenni, méghozzá mentes tortákkal szeretnék foglalkozni. A könyvelés mellett kezdeném el, először mondjuk ismerősöknek, aztán szép lassan egyre több időt fordítanék a sütikre. Végül pedig már csak tortákat sütnék és csak a saját könyvelésemet csinálnám. Azt még megsaccolni sem tudom, hogy tíz év múlva hol fogok tartani ebben a folyamatban. Az biztos, hogy addigra már sütök, de még nem feltétlen főállásban.

És addigra mi lesz a bloggal? Azt még én sem tudom. Úgy tervezem addig írok ameddig jónak érzem. Nem fogom erőltetni, ha már nem megy, de azért szeretném még jó pár évig megosztani veletek a furcsa gondolataimat.

Igazából még ötletem sincs mi hogyan lesz 10 év múlva. Lényegében végtelen kimenetelű lehetőség van addig.

Ti hogyan képzelitek el magatokat tíz év múlva? Vannak terveitek vagy majd lesz, ami lesz?

.

.

.

Dooir

A bejegyzés trackback címe:

https://imwm.blog.hu/api/trackback/id/tr1114970794

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása