BloggerKépző kihívás 12. nap
Ha nyernék a lottón...

Sokszor sokan gondolkodnak azon mi lenne, ha nyernének a lottón. A mai BloggerKépző kihívás témája is ez.

bk12.png

Én őszintén nem szeretem ezt a témát, hiszen egyrészt feleslegesnek tartom az időt olyan fantáziálással tölteni, aminek bekövetkeztére csekély esély van, másrészt nem értem miért kellene megváltoznia az életemnek attól, hogy több pénzem lesz.

Emiatt, ha meg is nyerném a lottót nem magamra költeném. A szüleimnek vennék egy tanyát viszonylag a semmi közepén. Lehet ez így furcsán hangzik, de nekik ez már régóta vágyuk. Így is a falu legvégén lakunk, régebben állatokat is tartottunk, de pár éve közbe jött egy másik projekt, így most csak a kert van. A szüleim mindketten kisfaluból költöztek nagyfaluba, így ott természetes volt, hogy minden háznál volt tyúk, disznó, liba, kacsa.

Mostanában sajnos nagyon sok városi dönt úgy, hogy kijön falura, de itt még az is zavarja, ha ugat a kutya. Sokan így is furának tartják, hogy vannak tyúkjaink, így az, hogy nagyobb állatokat tartsunk nem mindenkinek tetszene. Ezért szeretnénk kimenni a semmi közepébe, ahol senkit nem zavar a disznószag, meg a kukorékolás.

Tehát a lényeg, hogy kimennénk tanyára.

Ez egy rövid bejegyzés lett, de ahogy az elején említettem ezt a témát nem igazán szeretem.

Ti mit tennétek, ha megnyernétek a lottót?

.

.

.

Dooir

A bejegyzés trackback címe:

https://imwm.blog.hu/api/trackback/id/tr3814970766

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása