Halloweeni dekorok

halloweeni_szokasok_masolata_1.png

Mivel halloween a kedvenc ünnepem, így szeretem ilyenkor feldíszíteni az egész házat. Megosztok veletek pár Pinterestről összegyűjtött ötletet, amit akár ti is használhattok.

Véres gyertyák

Ezek azok amiket minden évben megcsinálok, szerintem baromi jól mutatnak. Egyszerűen csak egy piros gyertya viaszát végigcsurgatod egy fehér gyertyán. (Ha nem találsz piros gyertyát a zsírkréta is megteszi, tapasztalatból mondom.)

 

Ajtódísz

Csak pár szem, száj, orr, fogak, varratok, estleg fonalhaj ráragasztva az ajtóra és az aranyos szörnyikéktől az ijesztő rémekig bármit ki lehet hozni egy ajtóból

 

 

Fonaldíszek

Nem igazán ijesztő, inkább aranyos kis díszek lesznek ezek. Vastagabb fonallal sokkal könnyebb dolgozni és szebb is lesz.

 

 

Lebegő gyertyák

Elsősorban Harry Potter rajongóknak ajánlott, de persze bárki elkészítheti.

 

 Zsepiszellemek

 

 Töklámpás

Szinte kihagyhatatlan kelléke a halloweennek. A mintáknak csak a képzeletünk szabhat határt.

 

 Géz szellem

 

 Ragasztószalagból kéz

Elsőre kissé furának tűnhet, de ha világítást adsz hozzá szuperül fog kinézni.

 

 Pókháló

Egy kis fonallal és ragasztóval akár óriási hálókat is létrehozhatsz. Egy-két műanyag pókkal pedig még egészen igazinak is tűnhet.

 

 Most csak ezt a pár egyszerű dekort hoztam nektek. Ti mivel díszítitek a házat halloweenkor?

A bejegyzés trackback címe:

https://imwm.blog.hu/api/trackback/id/tr5914325933

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása