BloggerKépző kihívás 15. nap
A napom bemutatása

A nyáriszünet miatt nincs igazi rendszer a napjaimban, főleg úgy, hogy csak időszakosan dolgozom, csinálom a jogsit és egyébként nincs semmi dolgom (nem is tudom mióta nem volt ilyen). Ezért minden napom más és mégis ugyanolyan. Nem tudom ez mennyire érdekel titeket, de most elolvashatjátok nyáron hogyan telik egy napom.

bk15.png

Mivel sokáig aludhatok, ezért 8 és 9 között kelek. Ezt néhány ismerősöm nem gondolja olyan későinek, de nálunk hétköznap 7-ig tart a reggel, úgyhogy ehhez képest késői. Nyugisan reggelizek, mindig ugyanazt eszem tejbepufit (hétköznapi nevén kukoricapelyhet) tejjel. Ezek után bevonulok a szobámba, ahol valami csendes tevékenységet folytatok, hogy a húgomat ne ébresszem fel. Ilyenkor szoktam írni, a statisztikákat visszanézni, tervezgetni és kitalálni mit fogok aznap csinálni.

Innentől szokott minden napom eltérni egy kicsit. Ha épp nem kell sehová se mennem akkor átmegyek a mamához kávézni. Ez az utóbbi időben igen komoly szokássá vált. Ezalatt szépen megtudjuk beszélni az élet nagy dolgait, az akciós újságokat elolvasni, kibeszélni a szomszédokat, meg amiket egy nagymamával lehet csinálni. Ezzel körülbelül egy órát el szoktam tölteni, de ha a mama beszédesebb kedvében van akkor többet is.

Igazán csak ezek után tud elindulni a napom. Ha sütök akkor ilyenkor állok neki a piskótának, ha írok akkor ilyenkor állok neki a bejegyzéseknek (mint például ma is). Pár órát foglalkozom ezekkel aztán nekiállok a takarításnak. Így, hogy egész nap itthon vagyok egyre több dolgot vállalok be, hogy amikor anya délután hazaér már ne kelljen ezekkel foglalkoznia. Amúgy meglepő, hogy egy nap alatt mennyi kosz keletkezik, mennyi mosatlan edény és hasonlók, úgyhogy minden napra van mit takarítani.

Délutánra is mindig van valami programom. Amikor csak lehet kimegyek a kertbe és ott teszek-veszek. Általában öntözök vagy ha van valami, ami beérett akkor leszedem, illetve ilyenkor szoktam azokat a képeket csinálni, amiket az Instagramon és a Facebookon is láthattok. Ilyenkor foglalkozom még a kaktuszaimmal is. Jelenleg épp kaktuszültetés zajlik nálam, úgyhogy hamarosan a picurokat is láthatjátok.

Estére, ha lehet akkor a szüleimmel vagyok. Anyuval főzünk, apuval robogót szerelünk vagy a kertben vagyunk. Később vacsizunk valamit vagy ha nagyritkán találunk valami értelmes műsort akkor tévézünk (bár ez nem túl gyakori).

Nos kissé unalmasnak tűnik így leírva a napom, de mint mondtam ezek nagy általánosítások, hiszen ettől minden napom eltér valahogyan.

Nektek hogyan telik a napotok? Minden napnak megvan a rendszere vagy összevisszaság van benne?

A bejegyzés trackback címe:

https://imwm.blog.hu/api/trackback/id/tr7014970784

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása